Logo

Torskerogn, stegt med rørt remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 torskebukser
2 stk laurbær
5 sorte peberkorn
2 spsk mayonnaise
1 tsk dijon sennep
1 fint snittet gulerod
1 stængel fint snittet blegselleri
5 fint snittede cornichons
1 tsk kapers
olivenolie
salt og peber

Kom torskebukserne i en gryde med kogende vand, laurbær, peberkorn og lidt salt. Lad det simre i 10 minutter. Tag gryden fra blusset og lad torskebukserne blive i det varme vand 5 minutter. Tag dem af og lad dem afkøle. Varm lidt olivenolie på en pande og rist bukserne som de er eller skær dem i stykker og steg dem 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Rør mayonnaise med sennep. Blancher gulerod og blegselleri i kogende let saltet vand 2 minutter. Lad det afkøle og rør sammen med mayonnaise, cornichons og kapers. Server til de sunde "bukser". Evt med kogte kartofler eller ristet rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her