Logo

Torskerogn med gulerodsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 pakker torskerogn
1 kg gulerødder
1 pakke rosiner
1 liter appelsin juice
 
Læg 3 skiver rogn på en pande steg på begge sider i ca ½ min. på hver side.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.

Læg gulerøddene i en skål og hæld ca 1 liter appelsin juice i og hvis du har lyst kan du også komme lidt rosiner i 
Portionen kan selvfølgelig gøres mindre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her