Er børnene lidt utålmodige, er disse madmuffins med
bagepulver hurtige at lave. Perfekte til mellemmåltider, madpakker, udflugter
og som tilbehør til salat og suppe. Nøj det' for børn...
12 stk. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 20 min. Fryseegnede
#
275 g hvedemel
1 tsk bagepulver
25 g smør
2 spsk parmesanost
3-4 kviste frisk timian (eller ½ tsk tørret)
2 æg
2½ dl mælk
12 cherrytomater eller 4 tomater
12 skiver bacon
*
Bland mel og bagepulver sammen.
Smuldr smørret i melblandingen, og tilsæt revet ost og
timianblade.
Pisk æg og mælk sammen.
Rør gradvist blandingen i dejen, til den er ensartet.
Fordel dejen i 12 muffinforme.
Skær evt. cherry tomaterne i halve, og tryk dem ned i dejen.
Skær baconskiverne i 3-4 cm stykker, og fordel dem på
toppen.
Sæt muffinsene midt i ovnen ved 175 °C, og bag dem i ca. 20
min.
Tjek med et træspid, om de er gennembagte - Hvis der er rå
dej på, skal de bage videre.
Drys evt. med lidt frisk timian, og nyd dem lune eller
afkølede
evt. med en salat eller som tilbehør til en suppe.