2 ds tun i vand
4 dl cheasy creme fraise 9
4 husblas
dild
2 kogte æg
1-1 ½ løg
citron
salt og peber
Husblas lægges i blød i en skål med koldt vand i 5 minutter.
Tunen åbnes, vandet hældes fra og kommes i en skål, hvor det findeles med en gaffel.
Tilsæt finthakkede løg, de kogte æg i fine stykker, samt dild (efter smag), samt cremefraiche.
Alt dette røres sammen i skålen, og smages til med salt, peber og citron.
Kom vand i en lille kasserolle og kog op.
Hæld vandet fra husblas, og lad det ligge i skålen.
Når vandet koger, kommes skålen i gryden til husblas smelter.
Tag skålen op af vandet og køl af med lidt af tunblandingen og rør godt rundt.
Dette kommes i, sammen med resten af blandingen og røres rigtig godt sammen.
Smag til en sidste gang inden den kommes i den ønskede form/skål og ind i køleskabet i min. 3 timer.
Kan serveres med groft brød, rejer og kaviar eller andet.
Tips: Lav evt. en dilddressing af lidt cremefraiche (cheasy 9%) salt, peber og dild, og lidt citron.