Logo

Stegt, kogt klipfisk med grøn peber og syltet rød peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

4 skiver brød
200 g klipfisk
3 dl mælk
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt
eller små søde grønne chili
Skal af ½ citron
1 dl olivenolie
Salt og chilipulver

Læg klipfisken i koldt vand i 24 timer, men skift vandet hver 6. time. Herefter koges den i mælk i ca. 3 min. og afkøles.

Under grillen grilleres de røde peberfrugter og pilles fri for skind. Herefter skæres de i strimler og svitses langsomt i en gryde med lidt olivenolie, indtil de er møre.

Smag til med lidt salt.

Hold dem lune og skær den grønne peberfrugt i meget tynde strimler.

Riv citronskal henover.
Rist brødet på begge sider.
Skær klipfisken i 4 små stykker og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie.
På brødskiverne kommes først rød peber og den varme klipfisk.

Drys med lidt chili og til sidst strimlerne af grøn peber 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her