På en solrig
sommerdag er denne frokostsalat bare den bedste. Dansk og god!
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
150 g rygeost med
kommen
½-1 dl cremefraiche
eller syrnet fløde
5 radiser
½ agurk
1 bdt purløg
grøn salat
4-6 blommetomater
1 tsk kommen
salt og peber
Tilbehør: rugbrød
*
Rens radiserne og
skær dem i skiver.
Vask agurken, halver
den og skrab kernerne ud.
Skær den i skiver.
Snit purløget fint.
Rør rygeosten lind
med cremefraiche og vend grønsagerne i.
Smag til med salt og
peber og anret med salatblade og tomatbåde.
Drys med kommen og
server med groft rugbrød.
TIPS: På samme måde
kan rygeost rørt med cremefraiche bruges til kartoffelsalat eller som "sauce"
til friskkogte nye kartofler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin