Logo

Smørrebrød med kalkunbryst og tomatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g kogt eller røget kalkunbryst i skiver
2 skiver rugbrød
Evt. smør
 
Tomatcreme:
50 g soltørrede tomater i olie
75 g cornichoner
100 g kvark 5% eller 1%
Friskhakket basilikum efter smag
Peber efter smag
 
Hak soltørrede tomater og cornichoner med en kniv og rør det sammen
med kvark og basilikum.
Smag til med peber.
Anret kalkunkødet på rugbrødet og top med tomatcremen.
Pynt evt. med strimler af soltørrede tomater

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her