6 spsk fiskesauce
2 store stykker ingefær
1 bdt. koriander
1 courgette
1 stor porre
1 gulerod
1 økologisk kaffirlimefrugt
100 g shiitakesvampe
200 g rejer
12 scampi
4 svømmekrabber
400 g hvidt fiskekød
lidt chiliolie
Lad 3 l vand simre i 10 min sammen med fiskesauce og små stykker ingefær.
Sigt lagen.
Skyl og slyng korianderen tør, pluk bladene af.
Skyl courgette, porre og karotter, dup dem tørre, rengør dem, og skær dem i skiver.
Halver kaffirlimebladene.
Rengør shiitakesvampene, og skær ligeledes disse i fine skiver.
Skyl rejer, scampi, svømmekrabber og fiskekød og dup det godt tørt.
Kom skaldyr, fisk og grønsager i wokken, hæld ingefærlage på, bring det i kog, og lad det simre sagte i 5 min.
Drys med korianderblade og dryp med chiliolie.