Logo

Sild i godt selskab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
2 spsk smør eller margarine
½ l kogte kartofler
2 matjesfileter
fedtstof til fadet
2 dl fløde
salt, peber
1 bdt purløg
 
Skær løgene i skiver og svits dem i halvdelen af fedtstoffet.
Skær kartofler og sild i fine strimler.
Anret løg, sild og kartofler i rækker i et smurt ovnfast fad.
Hæld fløden over; krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen i ca. 15
minutter ved 250ºC.
Klip purløgen fint og læg den dekorativt over retten inden serveringen.

Kan serveres med groft rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her