Logo

Sennepsgravad sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

4 store friskfangede høstsild (ca 800 g når benene er fjernet)
 
1. lage:
1 liter vand
1½ dl eddike
1 spsk salt
 
2. tørlage:
1 bdt frisk dild
½ dl sukker
1 dl salt
1 spsk knuste gule sennepskorn
5 g stødt sort Malabar peber
 
Dressing:
2 spsk dijonsennep
2 spsk sukker
1 dl vindruekerneolie
½ bdt hakket dild
 

* Tilberedning

Vand, eddike og salt koges sammen og sildene lægges i denne lage natten over.
Tages op og duppes tørre.
Kødsiderne drysses med en blanding af sukker, salt sennep og dild. 
Kødsiderne lægges mod hinanden, der lægges et let pres på og sildene stilles i køleskabet ved 2 ºC. 

Efter 24 timer, hvor sildene vendes 2-3 gange undervejs, hældes den væde fra, der er trængt ud af fisken, og silden serveres hel med sennepsdressingen, der er pisket grundigt sammen, så det ikke skiller.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her