Superlækkert sandwichfyld. Rør en cremefraiche-dressing lidt
a la sauce tartare, og vend små stykker varmrøget laks i.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.
#
2 spsk cremefraiche 9%
1 tsk citronsaft
1 knsp. sennepspulver
1-2 tsk kapers
2-3 cornichons
1-2 forårsløg
250 g varmrøget laks eller ørred
2 tomater
salatblade
1 hårdkogt æg
4 skiver brød eller 2 sandwichboller
*
Rør cremefraiche sammen med citronsaft, sennepspulver,
kapers, finthakkede cornichons og finthakkede forårs løg.
Pluk laks eller ørred i små stykker uden skind og ben, og
vend dem i dressingen.
Smag til med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Anret fiskesalaten mellem brød eller i boller med grønne
salatblade, tomatskiver og skiver af hårdkogt æg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin