8 Sildefileter
4 Løg
2 Agurker Syltede
1 spsk Kapers
1 spsk Sennep
Salt
Marinade:
4 dl Kryddereddike
2 ½ dl Vand
1 spsk Sukker
1 Laurbærblad
8 Peberkorn
5 Enebær
2 Nelliker
1 tsk Sennepskorn
Skyl sildefileterne og dup dem tørre.
Indersiden af fileterne smøres med sennep.
Læg hakket kapers, løgringe på og drys med salt.
Flæk agurkerne og læg en kvart på hver sild der rulles sammen
og fæstnes med tandstikker eller kødpinde.
Læg rollmopsene og resten af løgene lagvis i en stenkrukke.
Kog marinaden sammen ca. 5 min.
Lad den afkøle og hæld den over sildene.
Bind krukken til med folie eller læg en tallerken over og lad det trække i ca. 3 dage før de serveres.