450 små nye kartofler
250 g grønne bønner
1 bundt radiser
1 bundt forårsløg
2 spsk grovkornet dijonsennep
1 spsk lys vineddike
4 spsk olivenolie
Salt
Peber
Estragon
1 stk roastbeef
2 spsk urtekrydderi (eks. Santa Maria)
Smør
Bouillon (eller vand)
Krydret mayonnaise
Kog 450 g små, nye kartofler og skær dem i halve, når de er blevet kolde.
Riv 250 g kogte, grønne bønner op fra den spidse ende, så de bliver delt i to.
Bland kartoflerne med bønnerne, 1 bundt hakkede radiser og 1 bundt forårsløg, der er snittet fint.
Pisk en dressing sammen af 2 spsk grovkornet dijonsennep, 1 spsk lys vineddike, 4 spsk olivenolie, salt, friskkværnet peber og ¼ tsk stødt estragon. Vend den i salaten.
Pensl 1 roastbeef med olie.
Tril den i 2 spsk urtekrydderi (fx. Santa Maria).
Brun den så godt i smør på alle sider i en tykbundet gryde.
Hæld lidt vand eller bouillon ved, dæmp varmen, læg låg på, og steg kødet 45-60 min. - vend det jævnligt.
Brug stegetermometer, centrumtemperatur: 55-60°C.
Tag kødet op og lad det hvile mindst 15 min.
Skær roastbeefen i skiver og servér den med krydret mayonnaise og forårssalaten.