Logo

Røget ørredtatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Røget ørredtatar

Billede venligst indsendt af Ina.

 

# Ingredienser

400 g røget ørred
2 spsk mayonnaise
4 spsk cremefraiche (18%)
1 spsk kapers
2 spsk purløg
1 rødløg
salt og peber
citron
16 hjerteformede brødcrutons

* Tilberedning
Rødløg og kapers snittes meget fint.
Mayonnaise og cremefraiche røres godt sammen (må ikke blive for tyndt)

smages til med salt, peber og citron, tilsættes rødløg og kapers.
Til sidst kommes det groft hakkede røgede ørred og det fint hakkede purløg i.
Serveres på bund af sprødt hakket salat, formet som æg.
Hjerteformet brødcrutons a part.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her