Logo

Rødspættefilet med spinat og lime sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer

1 stor eller 2 små pasteuriserede æggeblommer
2 fintsnittede skalotteløg
dild
saft fra 1 lime
50 g kogende økologisk smør
4 rødspættefileter
salt og peber

Tilberedning:
Læg fisken som her 2 og 2 ved siden af hinanden. Fold enderne sammen og bag fisken på et stykke bagepapir i en varm ovn, 180ºC i 8 - 10 minutter. Varm lidt smør i en gryde og sauter løg og spinat. Krydr med salt og peber. Spinaten skal kun lige blive gennemvarm.
Kom lime saft i en blender og blend med æggeblomme, salt og peber. Blend det kogende smør i og du har ”verdens bedste sauce”. Server til den gode spinat med fisken henover. Pynt med dild.
----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her