
Dej:
1 ½ dl hvedemel
1 dl grahamsmel
50 g smør
lidt vand
Fyld:
2 porrer
50 g skinke
1 dl A38
2 æg
evt lidt revet ost
salt, peber
*
Dej: Kom hvedemel og grahamsmel op i en mellemstor røreskål, og tilsæt smørret i små stykker.
Smuldr dejen til den ligner revet ost saml med lidt vand.
Smør en lille tærteform, og tryk dejen ud heri.
Forbag tærtebunden på 200ºC i 15 minutter, mens du laver fyldet.
Fyld: Kog ½ liter vand med lidt salt i en stor kasserolle med låg.
Skær de rensede porrer i skiver, og kog dem i ca. 4 minutter
Skær skinken i strimler, og fordel skinken i den forbagte bund.
Pisk æg, mælk og lidt salt sammen, og hæld det over.
Bag madtærten, til den er lysebrun (ca. 20 minutter)
5081 kJ i hele tærten fordelt på 15% protein, 44% fedt og 41% kulhydrat.