Tilberedningstid: 45 min.
Pandekagedej:
90 g hvedemel
3 dl mælk
2 sammenpiskede æg
½ tsk salt
smør til stegning
Sur-sød sauce:
1 ½ dl bouillon
4 spsk rødvinseddike
4 spsk sukker
1 spsk soja sauce
2 tsk Maizena
25 g ost til gratinering
Fyld:
2 gulerødder i tynde skiver
1 porre, snittet fint
2 stænger bladselleri i tynde skiver
1 rød peberfrugt i små tern
2 kartofler i meget tynde stave
100 g majs
100 g bønnespirer
2 spsk olie
1. Ingredienserne til pandekagedejen piskes sammen, og der laves 8-10 pandekager.
2. Sauces laves. Bouillon, sukker og rødvinseddike bringes i kog. Maizena og soja sauce røres sammen og piskes i saucen, til den får en halvtyk konsistens.
3. Grøntsagerne steges i en wok eller tykbundet stegegryde. Olien varmes og gulerødderne steges. Tilsæt derefter med 1 min. mellemrum porre, bladselleri, peberfrugt, kartofler, majs og bønnespirer. Steg til sidst 2-3 min. ekstra. Sørg hele tiden for at vende grønsagerne godt.
4. Saucen hældes over grønsagerne, og det hele steger et par minutter.
5. Fyldet fordeles i pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et ovnfast fad. Den revne ost drysses over, og fadet stilles i ovnen i 10 min. ved 225°C.
Serveres med grøn salat.