En god og kraftig ret til brunch eller en let frokost. I opskriften her tilberedes omeletten i fire portioner, men der kan naturligvis også laves en stor!
#
2 avocado
2 spsk, cremefraiche 18%
Saft af ½ citron
hvid peber, salt
8 æg
4 spsk extra jomfruolivenolie
Chilisalsa:
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk extra jomfruolivenolie
2 tomater
1 spsk tomatkoncentrat
2 røde chili
1 spsk æblevinaigre
1 tsk sukker samt salt
*
Chilisalsa: Hak løg og hvidløg og sauter det let i olien.
Rens chilierne og hak dem fint.
Tilsæt chili sammen med hakkede tomater, tomatkoncentrat og æblevinaigre.
Lad simre i yderligere 10 minutter.
Smag til med salt og sukker.
Skær avocadoerne i små tern og bland dem med cremefraiche, citronsaft, salt og hvid peber.
Omeletter: Opvarm olien på en pande.
Pisk 2 æg med salt, hæld blandingen på panden og steg den ved middel varme, vend omeletten og steg den færdig.
Tag omeletten af og hold den varm under et stykke alufolie.
Gentag processen med de resterende æg, til alle 4 omeletter er bagt.
Anret omeletterne på 4 tallerkener og kom avocadoblandingen på den ene halvdel.
Fold omeletten over og dryp med chilisalsa,