Logo

Nye skidne æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 hårdkogte æg pillede og halverede eller skivede
 
Sauce:
2 spsk sennepsfrø
2 dl vand
2 ½ dl cremefraiche eller mager fromage frais
1 tsk sennep
salt, friskkværnet peber
 
Drys: 150 g pillede rejer evt. frosne og optøede
 
Arranger æggene på et serveringsfad.
Sennepssauce:
I en lille gryde med vand koges sennepsfrøene i to minutter.
Lad dem dryppe af i en fintmasket sigte.
Nu vil de være sprøde som æggene i kaviar og smage som mild sennep.
Kom cremefraiche i en røreskål, smag til med sennep, salt og peber.
Bland sennepsfrøene i.
Fordel saucen over æggene og drys med rejer.
Hertil ristet rugbrød
 
Tips: Sennepsfrø kan købes på apoteket.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her