Logo

Marineret sild med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk gammeldagsmodnede marinerede sildefileter eller spegesildfileter som udblødes i koldt vand i 6-7 timer
 
Mangomarinade:
1 fast mangofrugt
2 ½ dl hvidvinseddike
1 dl sukker
1 strimmel citronskal
1 rød frisk chili
 
Pynt: 2 snittede forårsløg eller 1 alm. løg i ringe
 
Skær sildefileterne i mindre stykker.
Skræl mangofrugten og skær kødet i både.
Kog eddike, sukker, citronskal og chili sammen.
Kom mangobådene i og kog 2-3 min. Afkøl lagen.
Hæld lagen over sildene, og lad dem trække nogle timer i køleskab.
Bruges der spegesild, så lad dem trække natten over.
Pynt med løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her