Logo

Kylling og pære i karrycreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 pk. kylling inderfilet
1 stor fast pære
2 spsk pistage- eller jordnødder
1 spsk karry pasta
150 g jasminris
1 forårsløg
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Sæt risene over. Svits kyllingen i olie på en pande og drys med salt. Skær pæren i både og svits med kyllingen. Tilsæt 1 dl vand og karrypasta og lad simre under omrøring 3-4 min. Drys nødder og snittet forårsløg over og server med ris .

Karrypasta behøver ikke svitses på panden, ligesom almindelig karry. Prøv fx. at røre karrypasta og græsk yoghurt sammen og vend med nykogt pasta

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her