Logo

Kalkunschnitzel med sennep og glaserede rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunschnitzel med sennep og glaserede rødløg

Trækul:      Direkte     

Gas:           Direkte/middel varme

Forberedelse: 30 minutter. Stegetid: 10 minutter

 

6 spsk olivenolie

2 rødløg, i tynde skiver

1 tsk sukker

½ dl tør hvidvin

3 ½ spsk Dijonsennep

1 fed hvidløg, knust

salt og friskkværnet sort peber

2 spsk mayonnaise

4 tynde skiver skært kalkunkød

1 ciabattabrød

1 håndfuld rucolasalat

 

Rødløg, der er grillet, så deres søde smag rigtig kommer til sin ret, er som skabt til kalkunschnitzel.

 

A. Varm 2 spsk olie op i en kasserolle, tilsæt løg og sukker og lad det stege meget svagt i 15 min., til løgene er bløde og let gyldne.

Tilsæt hvidvin, bring det i kog og lad det koge lidt ind. Sæt det til afkøling.

 

B. Bland i en lille skål resten af olivenolien, 1 ½ spsk sennep og det knuste hvidløg. Smag til med salt og peber.

Pensl kalkunkø­det med olien.

Rør resten af senneppen i mayonnaisen og sæt den til side.

 

C. Skær brødet igennem på langs og skær hver halvdel i to stykker.

Læg brødet til side.

 

D. Grill kalkunkødet direkte over middel varme i 4-5 min.

Vend kødet og pensl det med resten af sennepsolien.

Lad det grille i yderligere 2-3 min., til det er mørt.

 

E. Rist brødet på grillen med den skårne flade nedad i 1-2 min.

Smør sennepsmayonnaise på de ristede stykker brød.

Læg kal­kunkødet på brødet, pynt med nogle få blade rucolasalat og læg glaserede løg øverst.

 

Tips: Hvis du ikke kan få færdige kalkunschnitzler, er det nemt at lave dem selv. Du skal bruge 150 g kalkunbryst pr. person. Læg hvert stykke kød mellem to stykker husholdningsfilm, brug en kagerulle og bank kødet ud i ca. ½ cm tykkelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her