Logo

Italiensk sandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk sandwich

 

Italien har andre slags Street Food end pizza. Prøv de nemme pandebrød med skinke, ost og tomatpesto. De kan enten spises lune eller kolde i madpakken.

Arbejdstid: 45 min. Bagetid: 30 min. 4 personer

 

#

Pandebrød:

100 g grahamsmel eller groft speltmel

400 g hvedemel

3 spsk olie

3 dl vand

½ tsk salt

 

Fyld:

1 glas tomatpesto

250 g mozzarella

200 g parmaskinke

1 bakke spæde salatblade

1 bundt basilikum

*

 

Pandebrød: Ælt alle ingredienserne grundigt sammen til en blød og glat dej.

Pak dejen ind i køkkenfilm og lad den hvile på køkkenbordet i 15 min.

Skær dejen i 12 stykker og rul dem ud til meget tynde cirkler (ca. 18 cm i diameter).

 

Varm en pande uden fedtstof og bag brødene på panden, så snart du har rullet dem ud.

Tryk brødet ned med en palet, hvis der kommer luftbobler.

Brødet skal bage i 1-2 min. på hver side, til de har gyldenbrune pletter på begge sider.

Pas på, de ikke brænder.

 

Læg de færdige brød på en tallerken og læg en anden tallerken over til at holde på varmen og fugtigheden.

Læg det brød, der sidst er bagt, i bunden af stablen, så holdes alle brødene lidt bløde.

 

Servering: Skær mozzarellaen i skiver og lad dem dryppe lidt af.

Smør brødene med tomatpesto.

Læg salat, ost og skinke på den ene halvdel af brødene og fold den anden halvdel over.

Varm evt. de fyldte brød i ovnen eller på en pande, hvis du gerne vil have osten til at smelte lidt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her