Et hurtigt måltid kan også gøres lækkert og velsmagende. En
varm sandwich med salat kan nydes både som aftensmad og til frokost.
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min.
#
4 tomater
8 skiver groft brød
8 skiver kogt skinke
6 skiver ost
4 æg
1 spsk olie
Salat:
1 salathoved
½ spidskål
4 spsk citronsaft
3 spsk olie
salt og peber
Tilbehør: chilisauce
*
VASK tomaterne, og skær dem i skiver.
LÆG brødskiverne sammen to og to med tomatskiver, 2 skiver
skinke og 1½ skive ost i hver.
STEG sandwichene sprøde og varme under grillen i ovnen eller
i en toastmaskine til osten smelter.
SPEJL æggene i lidt olie på en varm pande.
SKYL og tør salaten, og skær den i brede strimler.
Snit kålen fint.
Bland salat og kål.
Rør citronsaft med olie, og bland dressingen i salaten.
Smag salaten til med salt og peber.
LÆG et spejlæg oven på hver sandwich, og server med salat og
lidt chilisauce til at dryppe på æggene.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin