Forberedelse: Ca. 15 min.hvis dejen og saucen er klar. Grilltid: Ca. 15 min
1 pizza er nok til 1-2 personer
1 portion pizzadej (se: Grillet pizza)
extra virgin olivenolie
tomatsauce (se dette)
friske, modne tomater, uden kerner, skåret i tynde skiver
frisk mozzarella i tynde skiver
friske basilikumblade
friskkværnet sort peber
A. Læg den rå, færdigæltede pizzabund på den varmeste del af grillen.
Lad den ligge til undersiden er tilpas gylden og har fået fine sorte striber.
B. Pensl dejen med olie, vend den og flyt den til den kølige del af grillen.
C. Pensl dejen med tomatsauce (et tyndt lag).
D. Læg tomater og ost på, top med basilikumblade.
E. Læg låget på grillen og lad pizzaen blive grillet til osten smelter og begynder at boble.
Læg pizzaen på en stor tallerken, drys med lidt kværnet peber og server med det samme!
På denne pizza kan man godt komme nogle dråber god olivenolie og lidt revet parmesanost (skal drysses på lige før den skal spises).