Blend en frisk, grøn
olie af basilikum og hvidløg, og brug den til nogle skønne grillstegte
sandwich. Olien kan også nydes i en portion friskkogt pasta eller dryppes over
friskkogte, nye kartofler.
4 personer. Arbejdstid:
30 min. Grilltid: 10 min.
#
1 potte basilikum
1 fed hvidløg
¾ dl olie + 1 spsk
til pensling
8 skiver hvedebrød
200 g gedeost i
rulle
2 tomater
1 lille rødløg
*
Blend basilikumblade
med hakket hvidløg og ½ dl olie til en smuk grøn olie.
Smør den grønne olie
på 4 skiver brød.
Skær ost, tomater og
rødløg i skiver.
Læg osten på brødet
og læg tomat- og løgskiver ovenpå.
Smør olie på de
sidste 4 skiver brød, og læg dem øverst på sandwichene.
Grill sandwichene på
en mellemvarm grill, til brødet har et fint grillmønster på begge sider.
Osten skal også være
varm og lidt smeltet.
Server sandwichene
straks.
TIPS: Du kan også
bruge en toastmaskine til at "grille" sandwichene med.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin