Logo

Gravet sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. Sildefileter
1 spsk Sukker
1 spsk Salt
½ tsk Friskkværnet hvid peber
2 spsk Frysetørret dild
1 bdt Frisk dild
1 dl Olie 
2 spsk Dildeddike
 
Sennepsdressing:
1 spsk Sød sennep
1 spsk Sur sennep
1-2 spsk Tørret dild
1 spsk Sukker
2-3 spsk Dildeddike
1 dl Olie
 
Optø sildene så meget at de kan skilles og åbnes.
Se dem efter for ben og klip rygfinnerne af.
Åbn sildene og læg halvdelen med skind siden nedad i et aflangt, halv dybt fad.
Bland sukker, salt, tørret dild og drys det over sildene.
Skyl den friske dild omhyggeligt og ryst den fri for vand, klip halvdelen over sildene.
Læg resten af sildefileterne over med skindsiden opad.
Drys resten af den friske dild over.
Bland olie og dildeddike og hæld det over sildene.
Læg folie over og let pres på.
Prik nogle huller i foliet så der kan komme luft til.
Sæt omgående sildene i køleskabet og lad dem trække til næste dag.
Tag af og til fadet ud og øs lagen over sildene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her