400 g magert bovkød
1 løg
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
5 spsk tør sherry
½ citron, saften heraf
½ tsk oregano, tørret
salt
sort peber
1 stor tomat, moden
75 g fetaost
1 spsk smør
Bovkødet skæres i ca. 3 cm. stor e terninger. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Rør en marinade af olie, sherry, citronsaft, oregano, salt og peber. Kom kød, løg og hvidløg i, og bland det hele godt. Tomaten vaskes og skæres i tykke skiver . Osten smuldres.
4 stykker alufolie pensles med olie. Kødblandingen deles i 4 portioner, og en portion lægges midt på et stykke folie. Herover lægges en skive tomat. Hver portion drys ses med ost og smørret fordeles hen over i små skiver . Pak folien sammen og sørg for at kanterne er lukket godt til. Læg pakkerne på ovnristen og stil dem i en 200 º varm ovn på midterste ribbe i 25 min.
Hertil passer godt brød, bulgur og salat.