2 sommerløg eller 2 porrer
1 ds tun i vand
6 æg
1 dl mælk eller vand
100 g feta
2 spsk olivenolie
12-14 sorte oliven
hakket frisk oregano
Tomatbrød:
4 skiver landbrød
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
4 modne tomater
Snit porrer eller løg fint og hæld væden fra tunfisken.
Pisk æg og mælk eller vand sammen i en skål.
Skær feta i små tern og tilsæt dem.
Varm en stegepande op med olivenolie og svits porreskiverne et par min.
Smuldr tunfisken og kom den på panden.
Hæld æggemassen over og krydr med lidt salt og peber, ikke for meget, osten er salt.
Lad æggemassen stivne ved jævn varme, løft lidt op i den med paletkniven, så den flydende æggemasse fordeles.
Halver oliven og drys dem over sammen med oregano.
Tag omeletten fra panden, så snart den er fast, ellers bliver den kedelig og gummiagtig ligesom andre retter med æg, der har fået for meget varme.
Gnid brødskiverne med hvidløg og dryp dem med olivenolie.
Rist brødskiverne gyldne og sprøde i ovnen på ca. 5 min. ved 200°C.
Skær tomaterne i skiver og læg dem på de varme hvidløgsbrød.