Sild er sund mad og
denne tilberedning indeholder også gode grønsager. På madABC.dk finder
du nemme og lækre retter med frisk fisk og skaldyr. Opskrifter med både laks,
torsk og klassiske fiskefrikadeller. Fisk i fad og fisk på grill.
Arbejdstid: 25 min.
Koge/bagetid: 15 min. Ikke Fryseegnet. 4 personer.
#
300 g friske
sildefileter
1½ dl vand
1½ dl eddike
50 g sukker
½ tsk salt
3 hel sort peber
½ tsk sennepspulver
1 rødløg
(fintsnittede)
150 g gulerødder
(fintsnittede)
150 g knoldselleri
(fintsnittede)
1 bdt dild
Tilbehør: rugbrød
*
Tænd ovnen på 180 °C.
Klip finnerne af
sildefileterne, krydr dem indvendigt med salt og peber og lidt skyllet,
fintsnittet dild.
Læg dem i et ovnfast
fad foret med bagepapir.
Kog en lage af vand,
eddike, sukker og krydderier og tilsæt de fintsnittede urter.
Giv det et opkog og
tilsæt fintsnittet dild.
Hæld urter og lage
over sildene og sæt fadet i ovnen ca. 10 min.
Server sildene
varme, lune eller kolde med rugbrød til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin