Ca. 300 g kyllingebrystfileter,
2 spsk olivenolie,
1 tsk oregano,
salt og peber.
1 glas grøn pesto,
1 glas syltede peberfrugtstrimler (drænet),
1 ds feta salattern,
½ bk salatblade,
1 ps ciabattaboller.
Opvarm ovnen til 200°C.
Dup kødet tørt. Pensl med olie blandet med oregano, salt og peber.
Læg kyllingefileterne på en plade beklædt med bagepapir.
Sæt pladen midt i den varme ovn i 12-14 min., til kødet er mørt.
Vendes efter 8 min.
Tag fileterne ud og øg varmen til 225°C.
Flæk brødene og fordel pestoen herpå.
Sæt brødene i ovnen i 5 min.
Skær kødet i tynde skiver på tværs.
Fordel kød, peberfrugtstrimler, fetaost og salatblade på de lune brød.
--