Logo

Bidesild med sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bidesild er rå spegesild der oprindeligt spises direkte fra salttønden. Her spises de saltede sild med løg og radiser som tilbehør og en lækker sauce og godt brød. Spises med fingrende.

 


Saltede sild
Tilbehør:
Hakkede løg.
Hakkede radiser.

Sauce:
cremefraiche.
Hakket purløg.

Sildene tages op aaf saltlagen, udvandes i ca. 3 timer. Hoved, hale og indvolde fjernes, skindet flåes af.
Du skal ikke fjerne benene. Sildene skæres i ca. 4 cm tykke skiver.
Servér straks på et fad med skåle med hakkede løg, hakkede radiser samt cremefraiche rørt op med purløg.
Sildestykkerne kan spises med fingrene, dyppet i saucen, med tilbehøret lagt på et stykke groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her