Logo

Bidesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bidesild er oprindeligt betegnelsen for rå spegesild, der spises direkte fra salttønden. I denne opskift lægges siden i en lage lavet af vand, eddike og sukker. Retten stammer oprindeligt fra Sjælland

 

½ l. vand
¼ l. eddike
¼ kg sukker
 
Sildene renses og flåes hvorefter de udvandes i ca. 3-4 timer.

Bland vand, eddike og sukker - sukkeret skal være opløst.

Læg sildene i lagen.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 8.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her