Bag
nogle store kartofler, og rør indmaden sammen med skinke, soltørrede tomater og
oliven. Fyld den smagfulde mos tilbage i kartoflerne, og bag dem varme og
sprøde i ovnen.
2-4
personer. Arbejdstid: 15 min. Ovntid: 15-75 min.
#
2
store bagekartofler
100
g røget skinke
10
sorte oliven
4
soltørrede tomater i olie
125
g hytteost
2 spsk
hakket persille
salt
og peber
Tilbehør:
evt. grøn salat
*
Prik
kartoflerne med en kødnål, og bag dem møre i ovnen ved 180 °C i ca. 1 time
eller i mikroovnen i ca. 10 min. ved fuld effekt.
Hak
skinke, oliven og soltørrede tomater med en kniv.
Halver
de møre kartofler, og skrab "mosen" ud med en ske.
Rør
kartoffelmosen sammen med hytteost og de hakkede ingredienser, og smag til med
salt og peber.
Fordel
blandingen i kartoffelskallerne, og sæt dem tilbage i ovnen ved 180 °C i ca. 15
min. eller i mikroovn i ca. 4 min. ved fuld effekt.
Drys
med hakket persille, og server fx med en grøn salat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin