Hvis du vil forkæle dig selv til frokost, så prøv denne bagel med ørredfilet, valnødder, blå druer hytteost. En dejligt variation i madpakken.
#
4 bagels med krydderdrys
½ bakke rucolasalat
2 tomater
4 stk røget ørredfileter
120 g blå druer
½ agurk
80 g bladselleri
20 g hakkede valnødder
2 dl hytteost 4%
Evt. purløg
*
De optøede bagels lunes i ovnen ved 180 °C i 5-7 min. og skæres igennem.
Rucolasalaten fordeles på den underste del, og tomater i skiver lægges ovenpå.
Skær ørredfileterne på skrå og fordel dem oven på tomaterne.
Vindruerne udstenes og deles i halve.
Vindruer, agurk i skiver, snittet bladselleri og hakkede valnødder kommes oven på fisken, og til sidst fordeles hytteosten.
Pynt evt. med et par stilke purløg.
Læg bageltoppen på.