Hjemmelavet æggesalat med karry er en skøn frokostret, der
er utrolig nem at lave. ... lidt variation til, hvis man ikke skal blive træt
af den klassiske æggemad.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
125 g champignon
75 g bacon i skiver
2-3 spsk cremefraiche eller mayonnaise
1 tsk karry
1 tsk citronsaft
2 hårdkogte æg
2 skiver rugbrød
grøn salat
salt og peber
*
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og lad dem dryppe
af på køkkenrulle.
Steg champignonskiver på baconpanden og krydr med salt og
peber.
Rør cremefraiche eller mayonnaise sammen med karry og smag
til med citronsaft, salt og peber.
Anret skiver af hårdkogt æg på rugbrød med salat.
Top op med karrycreme, champignon og bacon.
TIPS: Erstat evt. hårdkogt æg med skiver af kogt kylling.