Logo

Torsk med aïoli og cannellini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smør
Hakket gulerod
Hakket bladselleri
Hakket løg
Hakket porre
Cognac
Tørrede svampe
Mørk vineddike
½ rød chili
Olivenolie
Thailandsk fiskesauce
Fiskefond
Tyk mayonnaise
Hakket hvidløg
Salt
Torskefiletter
Smeltet smør
Havsalt
Friskkværnet sort peber
Cannellini-bønner
Fennikel
Æg
Fennikelurt
Finthakket basilikum

Kom smør i en gryde og tilsæt gulerødder, bladselleri, løg og porre. Rør det godt rundt ved middel varme inden cognac, svampe, vineddike, chili, olivenolie, fiskesauce og fiskefond kommes i. Lad det simre i tyve minutter.
Kog cannellini-bønnerne i 40 minutter.
Pensl torsken med smør, drys med salt og grill den med skindet på.
Bland det pressede hvidløg i mayonnaisen.
Kog æggene i 10 minutter. Skær dem over til halve.
Kog fennikel i 10 minutter.
Kom grønsagsblandingen i en si, si væden fra og kog den lidt mere ind.
Anret på tallerkner og drys fennikelurt over fenniklen.
Garnér med basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her