Logo

Store Kros Svampesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter kalvebouillon
300 gram svampe
2 porrer
2 æbler
1 spsk rosenpeber
10 cl calvados
50 gram smør
kørvel eller purløg
 
1. Svampene sauteres af i smør med rosenpeber.
Porrer og æbler, skåret i tern, samt calvados tilsættes, og straks herefter kalvebouillon'en.
2.Suppen monteres med smør og hakket kørvel/purløg.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her