Logo

Store parmesanflager i salat med ristede svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Store parmesanflager i salat med ristede svampe

Parmesanflager:

100 g revet parmesan

1 spsk. tørret oregano

 

Ristede svampe:

250 g blandede svampe fx. champignon, østershatte eller bøgehatte

1 løg skåret i både

2 fed hvidløg delt i 4

20 g smør

1-2 spsk. sojasauce

salt og peber

 

Tilbehør: sprøde salater, god olivenolie, eddike og sprøde flute

 

Spred revet parmesanost ud i cirkler på en bageplade med bagepapir.

Drys lidt oregano på hver.

Stil pladen på anden øverste ribbe med 180°C i ca. 7 minutter.

Rist champignon, løg og hvidløg på en pande med smør.

Dryp sojasauce på, og krydr med salt og peber.

Riv eller skær salaten ud i mundrette stykker.

Anret parmesanflagerne med salat og svampe.

Server straks anretningen, dryp selv olie og eddike på, og spis brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her