Logo

Lasagne med kalvebrisler og Karl Johan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store kalvebrisler kogt i 5 minutter
1 kg Karl Johan svampe
8 firkanter (lasagneplader) af pastadej på ca. 10 x 10 cm
¼ l kalvefond
2 spsk piskefløde
5 cl trøffelsky
salt, peber
5 cl olie
10 g smør
 
Skær kalvebrislerne i skiver på ca. ½ cm.
Steg dem i smør ved svag varme indtil de er pænt lysebrune.
Drys lidt salt og peber på.
Steg Karl Johan'erne i olie og hæld dem i en si.
Kom kalvefond i en gryde, tilsæt trøffelsky, fløde, Karl Johan'er og
krydr med salt og peber.
Når kalvebrislerne er stegt, tørres de let med et viskestykke, før de
kommes i saucen.
Lad det hele småkoge i 5 minutter.
4 af lasagnepladerne snittes i facon som et kryds.
Varm alle 8 i varmt vand.
De 4 hele plader lægges på 4 varme tallerkener, og brisler og svampe
fyldes ovenpå.
De 4 snittede plader lægges ovenpå, og saucen hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her