Logo

Hvidløgsbøf og fyldte svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

500 g hakket oksekød,
3-4 hakkede fed hvidløg,
1 tsk oregano,
½ tsk peber,
1 spsk olivenolie,
½ spsk smør,
groft salt.

Fyldte svampe:
10 store champignoner,
3 skiver bacon skåret i tynde strimler,
1 hakket fed hvidløg,
2 tsk citronsaft,
4 finthakkede soltørrede tomater,
25 g revet brødkrumme af daggammelt brød,
2 spsk finthakket persille,
peber.
Tilbehør: Råstegte kartofler.
*


Fyldte svampe:
Opvarm ovnen til 180 °C.
Skær stokkene af otte champignoner.
Hak stokkene og de to hele champignoner.
Steg bacon og hvidløg i 1-2 min. på en tør pande under omrøring.
Tilsæt svampestykkerne og steg, til væsken fra svampene er fordampet (ca. 3 min.).
Tag panden af varmen og vend de øvrige ingredienser i.
Smag til med peber og fyld blandingen i de otte svampehatte, som derpå bages midt i den varme ovn i 15-20 min.

Hvidløgsbøf:
Bland kød, hvidløg, oregano og peber og form kødet til fire bøffer.
Brun bøfferne i olie og smør ved god varme.
Krydr med salt og steg derpå bøfferne færdige for svag varme (ca. 5 min. på hver side).




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her