Logo

Banansvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne dessert hedder banansvampe fordi bananer og abrikoser bliver formet som svampe i retten. Drysses med nødder som pynt. Sjovt til for eksempel en børnefødselsdag hvor det skal være lidt anderledes

 

4 Personer

3 dl bær eller frugtmos
2 dl piskefløde
3 bananer
8 halve abrikoser
½ dl hasselnødder

Dæk bunden af et serveringsfad med mosen. Pisk fløden og læg det ovenpå. Skræl bananerne og skær dem i 4-5 cm lange stykker, stil dem i flødeskummet og lad dem være svampestænglerne. Læg en hat af abrikoser ovenpå. Hak nødderne og strø dem over flødeskummet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her