Logo

Blågrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Navnet blågrød stammer formentlig fra de tre frugter, der giver grøden dens farve: solbær, blåbær og brombær. Server grøden med yoghurt, fløde, flødeskum eller flødeis.

4 Personer

250 g solbær
200 g sukker
½ dl vand
250 g blåbær
250 g brombær

*

Rib og skyl solbærrene og sæt dem over i en gryde med sukker og vand. Kog dem igennem i 5 min.
Tilsæt blåbær og lad grøden koge et par minutter mere. Vend brombærrene i og lad dem få et opkog.
Hæld grøden i en skål til af køling. Server grøden med yoghurt, fløde, flødeskum eller flødeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her