Logo

Boghvedegrød fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boghvedegrød er oprindeligt et egnsret fra Fyn. Grøden er let at lave og smager lækkert. Spis den ligesom risengrød ned en klat smør og en smule sirup.


1 ½ l. mælk
3 dl boghvedegryn
1 tsk salt
Tilbehør: Sirup og smør
 
Mælken hældes i en gryde og bringes i kog.
Derefter tilsættes boghvedegrynene mens der røres godt.
Bring atter blandingen i kog, læg låg på, dæmp varmen og lad grøden småkoge i ca. 45 min.
Rør af og til i grøden, så den bliver jævn og ikke brænder på.
Server grøden med smør og sirup til "hullet".

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her