Logo

Gul grød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Af abrikoser, nektariner og meloner: Den kan til enhver tid tage konkurrencen op med sin velkendte søster, rødgrøden

Af abrikoser, nektariner og meloner: Den kan til enhver tid tage konkurrencen op med sin velkendte søster, rødgrøden

 

250 g abrikoser

1 nektarin (200 g)

300 g cantaloup-melon

2½ dl appelsinsaft

1 dl hvidvin

1 kanelstang

6 spsk sukker

reven skal af ½ citron, økologisk

3 spsk citronsaft

3 spsk Maizena, strøgne

2 dl piskefløde

1 spsk sukker og lidt stødt kanel

*

A. abrikoser halveres, udstenes og skæres i både.

1 nektarin halveres, udstenes og skæres i både.

Melon udkernes, skæres ud af skallen og skæres i både.

Appelsinsaft, hvidvin (eller udelukkende appelsinsaft), 1 kanelstang, 6 spsk sukker, reven skal af ½ citron og 3 spsk citronsaft bringes i kog.

 

B. 3 strøgne spsk maizena røres glat i 4 spsk vand, kommes i grøden, som igen koger op.

Frugten tilsættes til grøden.

Den koges op et øjeblik, fyldes i en skål og sættes til afkøling.

Piskefløde, 1 spsk sukker og lidt stødt kanel piskes stiv og serveres til grøden.

 

Pr. portion: 3 g protein, 15 g fedt, 63 g kulh. = 415 kcal - 1743 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her