Kombinationen af torsk, laks og dild er en klassiker - her med Kartoffelsalat med fetaost og spinat.
200 g torskefars
200 g laksefars
1 tsk citronsaft
1 bundt friskhakket dild
salt og peber
5 cl fløde
Bland alle ingredienser i en foodprocessor eller med en håndmikser.
Rør fløden i til sidst.
Form fiskefrikadeller med en ske og steg dem gyldne i smør på panden.
Dyp af og til skeen som du former frikadellerne med i koldt vand, så glider fiskefarsen lettere af skeen.
Fiskefrikadellerne smager godt sammen med kartoffelsalat, men er også gode på et stykke brød med lidt remoulade - groft rugbrød er bedst.
Tips: Fiskefrikadeller er altid gode at have i fryseren. Laver du dobbelt portion i forhold til det antal, du havde tænkt dig at tage med på picnic, kan resten jo fryses ned. Fiskefrikadeller opbevaret i køleskab kan holde sig i 2-3 dage.