Logo

Tips: Kold opbevaring på skivet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Køb kødet frossent, eller frys det ned, inden det medbringes. Brug de frosne kødstykker som køleelementer. Pak kødet godt ind i plastikposer. så kødsaften ikke løber ud i køleboksen, når det tør op. Lammekølle er ideel og har rigtig godt af den langsomme optøning, hvis der er flere forskellige kødstykker, så spis fx flæskestegen, mørbraden eller, andebrystet først og lammestegen senere. En lufttørret eller et stykke af en lufttørret skinke er også genial at have med om bord, da den holder sig godt, og så har man kød til alt lige fra forretter og snacks til hovedretter. Den skal helst opbevares køligt og tørt og skal pakkes i køkkenrulle eller et klæde for at holde sig.

Frosne kartoner med juice kan også med fordel bruges som køleelementer og drikkes senere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her