8 stk svinetournedos
Olivenolie eller krydderolie m. basilikum
salt, peber
4 bøf tomater
4 kviste frisk basilikum
1 pose frisk mozzarella, 125 g
1 fed knust hvidløg
Salt, peber
Olivenolie
4 skiver lufttørret skinke
Balsamico
Frisk basilikum
Tilbehør: ciabattebrød eller andet brød
Pensel kødet med olie og krydr med salt og peber.
Skær toppen af tomaterne og lav en lille fordybning ned i tomaten med en teske.
Fyld tomaten basilikum og mozzarella, krydr med hvidløg, salt og peber og dryp medlidt olivenolie.
Læg skinken på som låg og bag tomaterne i grillen ved indirekte varme i ca. 15 min.
Grill medaljonerne 4-6 min. på hver side afhængig af tykkelse og om de skal være rosa.
Dryp tomaterne med balsamico og anret på tallerkener sammen med medaljoner. Pynt med frisk basilikum og server med lunt grillet brød.
--