Venter du gæster eller mangler du inspiration til maden i
aften? Prøv opskriften på disse lækre grillspyd med sennepsmarineret tun
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 20 min.
# Ingredienser
4 træspid
200 g tunsteak (eller laks, kammuslinger, torsk, pighvar,
etc.)
4 spsk sød fransk sennep
2 dl sesamfrø
1 dl salatmayonnaise
2 spsk wasabi (eller revet peberrod)
1 spsk soya
1 lime, saft herfra
200 g edamamebønner
1 spsk saltflager
1 citron
1 drys koriander
*
Skær stykker af tun og træk dem på et træspid.
Rul tun i sennep og derefter i sesamfrø.
Grill/steg tun ved høj varme i ca. 2-3 min. på hver side.
Bland mayonnaise med wasabi, soya og limesaft
Overhæld de dybfrosne edamamebønner med kogende vand.
Lad dem stå i ca. 5 min. og hæld vandet fra.
Drys edamamebønnerne med saltflager og dryp med citronsaft.
Bælg edamame bønnerne, inden de spises.
Server grillet tunspid med wasabimayonnaise, edamamebønner,
citronbåde og hakket koriander.
Tips: Stil træspid i et glas vand et par timer før, så spiddet
ikke brænder når der grilles