Logo

Sensommersteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ribeye steaks (højrebs-entrecote eller bøffer af tyndstegsfilet)

4 stk á 180-200 g
Rucola-salat, 400 g
Blommer, 12 stk
Cheddar-ost, 125-150 g
Syltede jalapenos i skiver, 4 spsk
Kartofler, 12 stk (mellemstore)
Salt, peber

Balsamico, 4 spsk
Olivenolie,4 spsk
Blommemarmelade, 2 spsk

Grillen tændes ½ time før.

Risten pensles med lidt olie.
Rucolaen skylles og afdryppes.

Blommerne halvveres og befries for sten.

Osten skæres i små tern (ca. 1x1 cm).

Rucolaen blandes med cheddartern, blommer og jalapenos.
Kartoflerne vaskes og skæres i 1 cm. skiver, vendes i lidt olivenolie og grilles møre, ca. 12-15 minutter.
Steaks'ene grilles 4-5 minutter på hver side.

Drys salt og peber på inden de grilles.

Steaks'ene vendes, når den røde kødsaft pibler op - jo mere saft der pibler op - jo mindre rød bliver steak'en indvendig.
Dressingen mixes af olivenolie, balsamico og blommemarmeladen og heri vendes salatblandingen.
Serveres straks til steaks'ene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her